Medie: Ny topchef i handelsselskab

Conaxess Trade, som tidligere hed Valora Trade, har erstattet Thomas Pavstrup med bestyrelsesformanden.

Handelsselskabet Conaxess Trade vil øge omsætningen væsentligt i løbet af de næste fem år.

Handelsselskabet Conaxess Trade, der i 2016 overtog Valora Trade i Danmark, har fået ny koncern, efter at den danske direktør, Thomas Pavstrup, er opsagt. Målet er at fordoble omsætningen inden for fem år, skriver nyhedssitet FødevareWatch.

Conaxess består af otte selskaber, heraf de to er i Danmark. Hele koncernen, Conaxess Trade Group, omsætter for omkring 1,9 mia. kr. Danmark er det største selskab i koncernen.

I 2016 skiftede Valora Trade navn til Conaxess Trade. Navneskiftet kommer efter at Valora Trade blev opkøbt af tyske Auralius Group.

Samtidig med nyt firmanavn og ny identitet blev den fremtidige koncernchef udpeget. Den danske direktør fra Valora Trade, Thomas Pavstrup, rykkede op og blev koncernchef for hele gruppen.

Koncernen har dog ikke levet op til de forventede resultatet. Selskabets formand, Uwe Thellmann, har i november opsagt Thomas Pavstrup og i stedet selv sat sig i spidsen for handelsselskabet.

Uwe Thellmann sigter ifølge FødevareWatch mod at fordoble koncernens omsætning fra de nuværende ca. 1,9 mia. kr. Det skal primært ske ved at hente nye kunder til. Selskabet er nu ved at kigge på større internationale selskaber, der selv står for salg og distribution i et eller flere af de nordiske lande.

Koncernen repræsenterer flere internationale brands, bl.a. Barcardi, Wasa, Uncle Ben’s, Quality Street, Underberg og Martini.

DEL
Forrige artikelKun discountkæder nåede vækst i oktober
Næste artikelDagli’Brugsen ser store muligheder i delikatesser
Henrik Denman
Uddannet som journalist på Danmarks Journalisthøjskole i 1983. Har skrevet om dagligvarehandel og detailhandel generelt siden 1986, først som redaktør af fagbladet DetailBladet 1986-2007 og siden 2007 som journalist på Dansk Handelsblad. Skriver nyheder og reportager.