Medaljeregn over pølsemager

Slagter Lampe modtog ærespokal og 13 medaljer ved årets store internationale fagmesse i Stuttgart

Foto: Slagter Lampe

Den sønderjyske familievirksomhed Slagter Lampe med Steen Lampe i spidsen vandt ikke færre end 13 medaljer, 7 i guld, 5 i sølv og 1 i bronze og ikke mindst en ærespokal, i kategorien ”pølser” ved årets store internationale fagmesse for kødbranchen ”SUFFA” i Stuttgart.

Steen Lampe er 3. generation i slagterfamilien og driver i dag pølsemageriet i Haderslev efter de samme principper som sin far og farfar før ham.

– Det er altid spændende at få sine produkter bedømt af en international fagjury og ikke desto mindre fantastisk, når det lykkedes at få medaljer med hjem. Tyskerne er om nogen kendt for deres ekspertise indenfor pølser, og det er da også med en vis æresfrygt, at vi deltager i tyske fagmesser med vores pølser, siger Steen Lampe.

Slagter Lampe er blandt andet kendt for sine kålpølser, der fik guldmedalje for tredje gang i træk. Virksomhedens produkter sælges til grossister, slagter- og detailbutikker og restauranter.

DEL
Forrige artikelNetshop skal øge Sallings julesalg
Næste artikelMænd vil have elektronik – kvinder tøj
Helle-Karin Helstrand
Er uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i 2000 og har stort set siden været tilknyttet Dansk Handelsblad. Har i perioder også arbejdet freelance på en lang række magasiner og fagblade. Skriver nyheder, reportager og redigerer avisens navnestof. Tager billeder og mindre videoer.