McDonald’s vil åbne 100 nye restauranter i Norden

Ambitionen er at åbne 20 restauranter i Danmark i løbet af de næste fem år

Foto: Colourbox

McDonald’s planlægger en stor ekspansion i hele Norden. Ambitionen er at åbne 100 restauranter i løbet af de næste fem år, oplyser restaurantkæden i en meddelelse.

Kæden planlægger at åbne 100 restauranter i løbet af de næste fem år og hele 200 restauranter i løbet af de næste 10 år. Det betyder op til 5.000 job i Norge, Sverige, Danmark og Finland.

Guy Hands blev for et år siden Development Licencee for McDonald’s i Norge, Danmark og Finland, og han er nu klar med en plan for udbygningen af kæden i de nordiske lande. For nylig blev svenske Christer Åberg ansat som adm. direktør i Norden.

– Der har været en sund markedsvækst på tværs af alle landene, og vi ser et stort potentiale for vækst i alle de fire markeder i Norden. Vi er klar til at investere det, som er nødvendigt, for at kunne udnytte det potentiale, siger Christer Åberg.

McDonald’s Danmark planlægger at åbne 20 nye restauranter over de næste fem år og dermed skabe op til 1000 nye arbejdspladser.

Samtidig vil virksomheden fortsætte med, i samarbejde med franchisetagerne, at investere i at opgradere de nuværende restauranter.

 

 

 

DEL
Forrige artikelFormandskandidat forventer tæt afstemning
Næste artikelLille stigning i dankort-forbruget
Henrik Denman
Uddannet som journalist på Danmarks Journalisthøjskole i 1983. Har skrevet om dagligvarehandel og detailhandel generelt siden 1986, først som redaktør af fagbladet DetailBladet 1986-2007 og siden 2007 som journalist på Dansk Handelsblad. Skriver nyheder og reportager.