Mangel på kuldioxid kan stoppe fødevareproduktion

CO2 er ikke bare brus i sodavand. Det benyttes også til at pakke fødevarer, der skal kunne holde sig i flere dage samt nedkøling

Modelfoto. Til pakning af fødevarer, der skal holde sig i flere dage, benyttes CO2

Når talen falder på CO2, tænker de fleste forurening. Men kuldioxid benyttes også i stor stil i fødevare- og drikkevareproduktionen.

Og nu kan mangel på CO2 give store problemer med forsyningen til dagligvarehandlen.

Der bruges nemlig bl.a. CO2, når kød, salater og andre fødevarer...

DEL
Forrige artikelData booster kundetrafikken i testbutik
Næste artikelÅrets bedste lokale produkter er fundet
Helle-Karin Helstrand
Er uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i 2000 og har stort set siden været tilknyttet Dansk Handelsblad. Har i perioder også arbejdet freelance på en lang række magasiner og fagblade. Skriver nyheder, reportager og redigerer avisens navnestof. Tager billeder og mindre videoer.