Magasin du Nord får ny food hall

Stormagasinet åbner på Kongens Torv i København en ny fødevareafdeling med gourmetkoncepter.

Magasin du Nord på Kongens Nytorv har bygget om med fokus på at kunne forkæle smagsløgene. Foto: Henrik Denman

Magasin du Nord er i gang med at skabe en ny fødevareforretning i hovedafdelingen på Kongens Nytorv i København.

I kælderetagens nye food hall fyldes der løbende op med nye gourmetkoncepter, f.eks. islandske Gló skabt af den islandske kvinde Solla, som to gange har vundet titlen som Best Raw Chef in the World.

Moderniseringen af fødevareafdelingen er blot en del af den omfattende investeringsplan, som Magasin du Nord er ved at rulle ud. I regnskabsåret 2016/17 har Magasin investeret omkring 100 mio. kr. i en modernisering af de fysiske stormagasiner og den voksende onlineforretning.

Årets omsætning blev 2,82 mia. kr. mod 2,85 mia. kr. i 2015/16. Driftsresultatet endte på 172 mio. kr. mod 176 mio. kr. året før.

– Jeg er naturligvis ikke tilfreds med et fald i omsætningen på 0,6 pct. Men jeg hæfter mig ved, at vi fortsat kan tjene penge og være fælles om at skabe et overskud, som giver os friheden til nye investeringer i både fysisk modernisering, et helt nyt Magasin i Aalborg og nye kunderettede servicekoncepter på tværs af vores stormagasiner og online, siger økonomidirektør Peter Fabricius.

Magasin har i dag seks stormagasiner. Det syvende stormagasin åbner i Aalborg om få måneder.

 

 

DEL
Forrige artikelAmazon løfter omsætningen med 34 pct.
Næste artikelHvornår er nok nok?
Henrik Denman
Uddannet som journalist på Danmarks Journalisthøjskole i 1983. Har skrevet om dagligvarehandel og detailhandel generelt siden 1986, først som redaktør af fagbladet DetailBladet 1986-2007 og siden 2007 som journalist på Dansk Handelsblad. Skriver nyheder og reportager.