Maden bliver billigere i supermarkedet – og dyrere på restauranten

Salling Groups Føtex-kæde arbejdede kort efter lanceringen af Føtæsk intenst på at skærpe sit prisimage. Foto: Jesper Veber Knudsen

Der kan være lidt trøst at hente fra en uventet kant til de dagligvarebutikker, som oplever at miste omsætning til restauranter og cafeer.

Ifølge de nyeste tal for forbrugerpriserne fra Danmarks Statistik er butikkerne nemlig blevet mere konkurrencedygtige på pris det seneste år.

Hvor...

DEL
Forrige artikelToo Good To Go-butik er nu åben på Frederiksberg
Næste artikelDagligvarekæder sænker priserne
Jesper Veber Knudsen
Har i mere end 15 år siden uddannelsen på Danmarks Journalisthøjskole beskæftiget sig med erhvervsjournalistik om især detailhandel og fødevarer. Før Dansk Handelsblad har han bl.a. arbejdet på Foodwire.dk, Økologi & Erhverv og som medredaktør på Levnedsmiddelbladet. Er daglig leder af bladets redaktion og skriver især nyheder og analyser.