Lokale varer er et vidt begreb

Kæderne satser på at få flere lokale varer på butikshylderne, men begrebet dækker over mange ting

Arkivfoto: John Ehbrecht

Det er ikke længere kun små madmarkeder og gourmetrestauranter, der satser på at sælge lokalt producerede fødevarer. Det gør de store kæder også. Det er imidlertid ikke entydigt, hvad der menes med lokale varer, og derfor varierer det i dag meget, hvornår en vare kaldes lokal.

Resten af indholdet 
er kun for medlemmer.

Prøv 4 uger gratis

DEL
Forrige artikelNye EU-regler på vej for kølemøbler
Næste artikelSupermarkeds-slagter kæmper mod øko-bureaukrati
Henrik Denman
Uddannet som journalist på Danmarks Journalisthøjskole i 1983. Har skrevet om dagligvarehandel og detailhandel generelt siden 1986, først som redaktør af fagbladet DetailBladet 1986-2007 og siden 2007 som journalist på Dansk Handelsblad. Skriver nyheder og reportager.