Løgismose Meyers henter tidligere Irma-direktør ind som topchef

Jesper Uggerhøj tiltræder 1. januar som adm. direktør for Løgismose Meyers efter mere end to år som øverste chef for Kopenhagen Fur

Jesper Uggerhøj, som har en fortid i både Irma og Løgismose, vender nu tilbage til fødevarebranchen som topchef for Løgismose Meyers. Arkivfoto: Henrik Frydkjær

Løgismose Meyers henter nu hjælp til at vende udviklingen i fødevarevirksomheden. Tidligere Irma-direktør Jesper Uggerhøj sætter sig fra årsskiftet i chefstolen for virksomheden. Det skriver Inside Business.

Jesper Uggerhøj har de sidste 2,5 år været adm. direktør i Kopenhagen Fur, som han forlod Irma til fordel for.

Helt ukendt bliver det nye job dog ikke for den ny topchef. Jesper Uggerhøj har tidligere været adm. direktør for Løgismose, før det blev solgt til IK Investment Partners og sidenhen fusioneret med Meyers.

Siden Løgismose-Meyers-fusionen i 2015 har virksomheden oplevet en beskeden positiv udvikling på toplinjen, mens bundlinjen bliver ved at dykke. Et underskud i 2015 på 24 mio. kr. var sidste år vokset til 42 mio. kr.

– Jeg har fået en udfordring fra Løgismose Meyers, som jeg ikke kunne sige nej til, udtaler Jesper Uggerhøj til Dagbladet Børsen.