Løgismose får nyt gourmetsupermarked

Forretningen med delikatesser og måltider er åbnet på toppen af stormagasinet Illum

Fotos: Henrik Denman

Løgismose har indtaget toppen af stormagasinet Illum i hjertet af København med et stort gourmetsupermarked, hvor kunderne både kan gå på opdagelse i det store udvalg af delikatesser og samtidig nyde udsigten ud over hovedstaden.

Med åbningen af den nye forretning udvider Løgismose sit fokus på detailhandel. Butikken er en søsterforretning til gourmetsupermarkedet Løgismose Vin, Mad & Delikatesser, der ligger på Nordre Toldbod i København.

Med den nye Løgismose-forretning forstærker stormagasinet Illum sin strategi om at være et eksklusivt oplevelseshus. Illum har allerede den berømte italienske fødevareforretning Eataly i bunden af stormagasinet.

Den nye fødevare- og vinforretning på 430 kvm. i Illum Rooftop skal give kunderne en særlig indkøbsoplevelse med vin fra producenter i hele verden, delikatesser i særklasse og måltider tilberedt fra bunden, som kunderne enten kan nyde på stedet eller tage med hjem.

Styrker position
Tue Ramsing, der er direktør i Løgismose Meyers, er glad for samarbejdet med stormagasinet Illum.

– Vi har i lang tid ledt efter et sted centralt i København, hvor vi kan tilbyde vores store sortiment af vin, delikatesser og måltider, og samtidig styrke vores position som gourmetsupermarked, siger han.

Den nye Løgismose-forretning frister med en bred vifte af delikatesser, snacks og måltider fra tapasanretninger, som er kendt fra butikken på Nordre Toldbod, anrettet af en kok bag disken, til frisklavet sandwich og konditorvarer.

Der er i dag otte restauranter på Illum Rooftop, hvor flere af dem har terrasse med udsigt til Strøget, Storkespringvandet og Nikolaj Kirke – og den oplevelse har kunderne i Løgismose også.

DEL
Forrige artikelKnas med leverandørernes produktoplysninger
Næste artikelButikker uddanner færre salgsassistenter
Henrik Denman
Uddannet som journalist på Danmarks Journalisthøjskole i 1983. Har skrevet om dagligvarehandel og detailhandel generelt siden 1986, først som redaktør af fagbladet DetailBladet 1986-2007 og siden 2007 som journalist på Dansk Handelsblad. Skriver nyheder og reportager.