Lidl-video med restaurantjoke er set 5 mio. gange på Facebook

Indbudte gæster spiser på Frederikshøj Kro og får Lidl-bon som regning

Foto: Lidl De fire retter kan for den opmærksomme gæst afsløre lidt om, hvor råvarerne kommer fra.

Lige midt i julen lancerede discountkæden Lidl en ny kampagne, der skal fortælle potentielle kunder, at Lidls varer er god kvalitet. Startskuddet til kampagnen, der hedder #LidlOverrasker, var en video på de sociale medier. Den er nu set 4,8 mio. gange på Lidls egen Facebook plus adskillige visninger på Facebook-sider, hvor de er delt.

Videoen viser en række indbudte gæster på en af landets Michelin-restauranter spise fire retter tilberedt udelukkende af varer købt i Lidl og tilberedt af restaurantens kok. Efter middagen får gæsterne regningen i form af bon fra Lidl.

– Flere end 32.000 har reageret, hvoraf lige knap 23.000 har liket vores video. Videoen er én af vores mest sete videoer på Facebook nogensinde, og det har været en fornøjelse at følge med i, hvordan den blev taget imod, siger kommunikationschef i Lidl Danmark, Morten Vestberg.

Blandt kommentarerne fra Lidls følgere på Facebook er:

”Selvfølgelig er der penge at spare på at købe billigere råvarer!”,

”Det er god lir, vi handler ofte i Lidl og man kan overraskes over hvad man får for pengene, cool af Restaurant Frederikshøj, at de leger med på spøgen (er med på de er ” købt” til opgaven)”,

”…se hvad der sker, når et reklamebureau folder sig ud, og betaler en Michelin-restaurant for at servere mad fra Lidl, til et castet hold af instruerede skuespillere og statister, …og forleder nogle af os til at tro, at der vitterligt er tale om skjulte optagelser”.

DEL
Forrige artikelDanske virksomheder er mest digitale
Næste artikelIrma bliver et madhus for storbyen
Helle-Karin Helstrand
Er uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i 2000 og har stort set siden været tilknyttet Dansk Handelsblad. Har i perioder også arbejdet freelance på en lang række magasiner og fagblade. Skriver nyheder, reportager og redigerer avisens navnestof. Tager billeder og mindre videoer.