Lidl lancerer loyalitets-app

Discountkæden vil skabe loyale kunder med specielle tilbud, som kunderne får via Lidls app

Digital Manager fra Lidl, Thomas Thybo, er en del af holdet bag Lidl Plus. Foto: Lidl

Lidls kunder kan nu med en ny App, Lidl Plus, få særlige tilbud og rabat på udvalgte varer, fortæller Lidl i en pressemeddelelse.

Discountkæden lokker med en velkomstrabat på 30 kr., første gang en kunde benytter app’en i en af Lidls 114 butikker.

– Vi ønsker at være frontløberne indenfor dansk discount, og Lidl Plus er en vigtig del af vores digitale ambitioner for fremtiden. I de kommende år vil vi udvikle og tilføje yderligere services for at højne vores serviceniveau og styrke indkøbsoplevelsen for vores kunder, siger administrerende direktør for Lidl, Dirk Fust.

Ved hvert indkøb modtager Lidl Plus-kunder derudover et digitalt skrabelod, hvor man har chancen for at vinde værdien af sit sidste indkøb (gælder ved køb for max. 500 kr.).

Retail- og forbrugerekspert fra Retail Institute Scandinavia, Dorte Wimmer, siger i pressemeddelelsen:

– Detailkæderne har for alvor fået øjnene op for mulighederne ved at tilføje digitale platforme til deres interaktion med kunderne – og det giver god mening, fordi de sociale medier og kunde-apps, har potentiallet til at skabe et endnu tættere bånd til kunderne. De danske forbrugere er i dag, også digitalt, meget kvalitetsbevidste, og tendensen går mod, at de primærtbenytter sig af få foretrukne apps. Nye apps skal have stor relevans for kunden og tilføje en værdi til deres hverdag, før de bider sig fast. Lykkedes dette, er sandsynligheden dog også tilsvarende større for, at hun vælger den ønskede butik, næste gang hun handler.

DEL
Forrige artikelInternet of things
Næste artikelSalling Group søsætter nyt initiativ mod madspild
Helle-Karin Helstrand
Er uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i 2000 og har stort set siden været tilknyttet Dansk Handelsblad. Har i perioder også arbejdet freelance på en lang række magasiner og fagblade. Skriver nyheder, reportager og redigerer avisens navnestof. Tager billeder og mindre videoer.