Lidl åbner på Nørrebro

Den 30. juni slår Lidl dørene op til en ny, stor butik midt i København

Butikschef Siyavash Ghiyasvand byder sammen med et team på 25 medarbejdere, som består af både erfarne Lidl-medarbejdere og nye medarbejdere fra lokalområdet, kunderne på Nørrebro velkommen i en ny, stor butik. Foto: Lidl

– Det centrale København er et strategisk vigtigt område for os, og netop på Nørrebro bor rigtig mange børnefamilier, som jeg er sikker på vil værdsætte vores store vareudbud til nogle af Danmarks bedste priser. Og at vi er lykkedes med at få en butik på over 1200 kvm, er vi virkelig stolte af, siger Lidls udviklings- og ejendomsdirektør, Mads T. Nielsen, der står for åbningstalen på dagen.

Efterfølgende vil butikschef Siyavash Ghiyasvand klippe snoren og klokken 16 indvier børne- og ungdomsborgmester Pia Allerslev butikken officielt.

Den 34 årige butikschef har arbejdet i detailbranchen i 15 år. Bl.a. som butikschef i andre Lidl-butikker. Nu står han i spidsen for 25 medarbejdere i den nye butik i København.

Butikken er placeret midt på Nørrebrogade lige over for Den Røde Plads og Nørrebrohallen. På grund af den centrale placering, er der gjort plads til parkering af både almindelige cykler og ladcykler foran butikken.

 

DEL
Forrige artikelØkokød-underskud: Sommer er lavsæson
Næste artikelCoop fjerner hormonforstyrrende stof fra dåser
Jesper Veber Knudsen
Har i mere end 15 år siden uddannelsen på Danmarks Journalisthøjskole beskæftiget sig med erhvervsjournalistik om især detailhandel og fødevarer. Før Dansk Handelsblad har han bl.a. arbejdet på Foodwire.dk, Økologi & Erhverv og som medredaktør på Levnedsmiddelbladet. Er daglig leder af bladets redaktion og skriver især nyheder og analyser.