Lidl åbner ny butik på Nordre Fasanvej

Lidl ser frem til åbningen af den nye butik på Nordre Fasanvej, der er en placering, kæden længe har været interesseret i

Lidl-medarbejdere ser frem til åbningen Foto: Lidl

Lidl slår torsdag den 4. maj dørene op til en ny, flot butik på Nordre Fasanvej 207.

Kæden har længe været meget interesseret i beliggenheden, og at butikken nu er en realitet, vækker specielt stor begejstring hos udviklings- og ejendomsdirektør i Lidl, Mads T. Nielsen:

– Det centrale København er et strategisk vigtigt område for os, og netop på Frederiksberg bor rigtig mange børnefamilier, som, jeg er sikker på, vil værdsætte vores store vareudbud til nogle af Danmarks bedste priser, lyder det fra Mads T. Nielsen, som fortæller, at den nye butik er kædens anden butik på Frederiksberg.

Frugt og grønt er kernen 

I spidsen for butikken står den 32-årige Ronni Jøhnke, som har arbejdet i detailbranchen i mange år. I 2008 kom han til Lidl, hvor han har været butikschef i andre Lidl-butikker, før den nye udfordring på Nordre Fasanvej.

Sammen med et team på 18 medarbejdere ser han frem til at tage kampen op på Frederiksbjerg.

– Jeg er sikker på, at vores store udvalg af danske produkter, frugt og grønt, og ikke mindst vores populære produkter under vores egne mærker til fordelagtige priser, vil tiltale beboerne i området og sende os godt fra start, udtaler Ronni Jøhnke og fortsætter:

– Specielt vores økologiske sortiment er vokset markant igennem de seneste år. Og det at vi hver dag får nye forsyninger fra vores centrallager, betyder at friskheden er helt i top. Det vil kunderne især opleve i vores frugt- og grøntafdeling, som er kernen i vores forretning.

Ved indvielsen af den nye butik vil Lidls regionsdirektør i Østdanmark, Niclas Kjellman, holde en åbningstale, mens Frederiksbergs borgmester Jørgen Glenthøj (C) vil sige et par ord, når han officielt indvier butikken kl. 8.