Lidl åbner butik nummer 114

Discountkæden åbnede sine første butikker i 2005 - og vil runde 200 inden for de kommende fem-syv år

Foto: Lidl

Lidl har netop åbnet sin butik nummer 114. Den ligger i Emdrup og er ledet af butikschef Rasmus Harald Jensen.

Salgsdirektør for Lidl, Marcus Gustafsson siger i en pressemeddelelse om åbningen:

”I Lidl vil vi redefinere dansk discount, og vi er altid på udkig efter nye lokationer til vores butikker, så vi kan opfylde de danske forbrugeres efterspørgsel og behov bedst muligt. Den gode modtagelse af butikken og dens medarbejdere i Emdrup bekræfter, at vores arbejde er værdsat, og det betyder rigtig meget for os i hele organisationen.”

Lidl åbnede de første 13 danske butikker den 29. september 2005. Discountkæden har flere end 10.500 butikker i 30 europæiske lande og USA – og over 260.000 medarbejdere.

Målet i Danmark er at åbne 10-15 butikker om året og investere et årligt milliardbeløb, således at Lidl om fem til syv år har cirka 200 butikker. Derudover forventer kæden at åbne en åbne en webshop, der formentlig vil have fokus på vin og nonfood.

DEL
Forrige artikelHerningcentret skifter ejer
Næste artikelUsynlige cigaretter sælger dårligere
Helle-Karin Helstrand
Er uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i 2000 og har stort set siden været tilknyttet Dansk Handelsblad. Har i perioder også arbejdet freelance på en lang række magasiner og fagblade. Skriver nyheder, reportager og redigerer avisens navnestof. Tager billeder og mindre videoer.