Lidl åbner butik nummer 101

Med en butik i Solrød har kæden nu åbnet 101 butikker i Danmark siden 2005.

Butikschef Henrik Poulsen glæder sig til at byde kunderne velkommen i Lidls butik nummer 101 i Solrød. Foto: Lidl

Den 16. juni når Lidl lige over 100 butikker i Danmark, når en ny butik på Solrød Strandvej i Solrød føjes til kæden.

Butikken indvies af borgmester Niels Hørup og udviklings- og ejendomsdirektør i Lidl Mads T. Nielsen klokken otte torsdag morgen. Og resten af dagen vil butikschef Henrik Poulsen byde på smagsprøver og tilbud på udvalgte varer.

– Kundernes tilfredshed er vores absolut vigtigste mål. Vi glæder os til at hilse på Solrødborgerne og vise dem, hvor lækker en butik Lidl er. Butikken her er jo bygget efter et helt nyt designkoncept, hvor der er kræset mere for detaljerne og selve indretningen, så den virker mere lys og indbydende. Jeg er sikker på, at det er med til at gøre indkøbsoplevelsen endnu bedre, siger Henrik Poulsen.

Henrik Poulsen har været i detailbranchen i flere år – de seneste fire som ansat i Lidl, hvor han har stået bag flere åbninger af kædens butikker.

DEL
Forrige artikelNy Kiwi-butik i Valby
Næste artikelButiksansatte med  psykiske mén får afvist deres sager
Jesper Veber Knudsen
Har i mere end 15 år siden uddannelsen på Danmarks Journalisthøjskole beskæftiget sig med erhvervsjournalistik om især detailhandel og fødevarer. Før Dansk Handelsblad har han bl.a. arbejdet på Foodwire.dk, Økologi & Erhverv og som medredaktør på Levnedsmiddelbladet. Er daglig leder af bladets redaktion og skriver især nyheder og analyser.