Landmad åbner sin femte butik

Franchisekædens nye butik ligger i Horsens.

Landmads første butik ligger i Grenå. Foto: Landmad

Franchisekæden Landmad åbner nu sin femte butik, der ligger i Thonbogade 19 i Horsens. Franhisetager er Heidi Klixbüll, der beskrives som en rigtig madentusiast og stor fortaler for de gode råvarer og det gode måltid.

Hun har tidligere været ejer af KongresKompagniet og er dermed vant til at være selvstændig.

Bag kæden står Louise Dolmer, der fik ideen til Landmad, da hun i 2012 etablerede sin egen gårdbutik hjemme på gården.

– Mine kunder var glade for de lokale og gode varer, men det er simpelthen for krævende for en familie at skulle køre rundt til tre eller fire gårdbutikker fredag eftermiddag med ungerne på bagsædet. Det skal være samlet et sted, og lige så nemt som at køre i Brugsen, hvor du kan få det hele, siger Louise Dolmer, der derfor åbnede Landmad midt i Grenå.

Kæden har siden åbnet butikker i Roskilde, Silkeborg og Helsingør, og planen er at etablere 50 butikker og lokale webshop fordelt i hele Danmark fra Skagen til Gedser. Louise Dolmer forventer, at kæden åbner fire-fem butikker mere inden sommerferien.

Derudover er det planen, at Landmad skal servicere de lokale restauranter og storkøkkener med lokale produkter gennem blandt andet en grossistaftale.

DEL
Forrige artikelMadbutikker er de mest optimistiske
Næste artikelForbrugerne vil have mindre emballage
Helle-Karin Helstrand
Er uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i 2000 og har stort set siden været tilknyttet Dansk Handelsblad. Har i perioder også arbejdet freelance på en lang række magasiner og fagblade. Skriver nyheder, reportager og redigerer avisens navnestof. Tager billeder og mindre videoer.