Kylling vinder over svinekød

Supermarkederne sælger mere kyllingekød. Det rammer især salget af svinekød.

Kyllingekødet haler ind på svinekødet, der dog stadig fører på markedet. Illustration: Ulrik Samsøe Figen

Koteletter og flæskesteg er ikke længere så populært på danskernes aftenmenu, som det var for bare tre år siden. Til gengæld spiser danske forbrugere mere kød fra fjerkræ. Det viser tal fra Landbrug og Fødevarer.

Svinekød er siden 2013 gået fra at have en markedsandel på 39,1 pct....

Vil du have det hele med?

Prøv fuld adgang GRATIS i fire uger

Allerede abonnent?
DEL
Forrige artikelNettos guldæg rammes hårdt
Næste artikelInternationale betalingskort vinder frem
Jesper Veber Knudsen
Har i mere end 15 år siden uddannelsen på Danmarks Journalisthøjskole beskæftiget sig med erhvervsjournalistik om især detailhandel og fødevarer. Før Dansk Handelsblad har han bl.a. arbejdet på Foodwire.dk, Økologi & Erhverv og som medredaktør på Levnedsmiddelbladet. Er daglig leder af bladets redaktion og skriver især nyheder og analyser.