Kvinder sætter sig på Irmas bestyrelse

For første gang i sin 130-årige historie har Irma fået en bestyrelse valgt af medlemmerne.

Irma.dk er blandt de nominerede til E-handelsprisen 2016. Foto: Irma

234 Irma-kunder kæmpede om fem pladser i bestyrelsen, og interessen for at stemme var stor, fortæller Coop.

Mens resten af Danmark taler om at få flere kvinder i virksomhedernes bestyrelser, gjorde kvinderne rent bord i Irma – og besatte samtlige medlemsvalgte bestyrelsespladser.

Irmas medarbejdere valgte dog en mandlig repræsentant.

Som formand blev Gitte Krasilnikoff valgt. Hun er 49 år og mor to. Hun er uddannet agronom og cand. merc. og har i mange år været en trofast kunde i Irma på Emdrupvej. Hun arbejder som rådgiver inden for grøn omstilling. Netop det var noget af det, som hun profilerede sig på i valgkampen.

Hensigten med bestyrelsen er, at den skal fungere som sparringspartner for Irmas ledelse, og i første omgang har bestyrelsen besluttet sig for, at man vil identificere to-tre fokuspunkter, som man vil arbejde med i de kommende år.

Udover formanden blev disse valgt: Agnete Birk Seerup, Anne Christine Helms, Anne Marie Fogh Larsen og Signe Wenneberg. Som repræsentant for Irmas medarbejdere blev Tommy Stig Steffensen valgt.

DEL
Forrige artikelLidl Danmark får ny direktør
Næste artikelKampagne fordobler Coops øko-salg
Helle-Karin Helstrand
Er uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i 2000 og har stort set siden været tilknyttet Dansk Handelsblad. Har i perioder også arbejdet freelance på en lang række magasiner og fagblade. Skriver nyheder, reportager og redigerer avisens navnestof. Tager billeder og mindre videoer.