Kvickly Aabyhøj er kåret til årets varehus i Coop

Kvickly har kåret Kvickly Aabyhøj som årets varehus 2017 og varehuschef Jonas Møller Christensen, Kvickly Albertslund, som årets komet

Årets Kvickly i Aarhus-forstaden Åbyhøj. Foto: Ulrik Samsøe Figen

Kvickly har netop kåret årets varehus og årets komet på den årlige varehuschefsamling.

Kvickly Aabyhøj, der ledes af varehuschef Kaj Aakjær, fik prisen for at skabe store resultater år efter år, for større kundestrøm og for stærkeste ledelse.

”Årets varehus er drevet af passion, engagement og rigtig godt købmandskab. Når de tre ting går op i en højere enhed afspejles det både på kundestrømmen, kundeloyaliteten, medarbejdernes motivation og varehusets økonomi. Et varehus ledet af en særdeles dygtig og erfaren varehuschef med en meget engageret medarbejderstab,” siger formatdirektør Allan Kristoffersen, Kvickly.

Som årets komet blev Jonas Møller Christensen, 30 år, kåret med følgende begrundelse.

”Prisen gives til en varehuschef, der ikke blot er et talent, men også tør tænke ud af boksen, indtage scenen og få tingene til at ske. Vi har mange spirende og inspirerende talenter i Kvickly, men særligt én varehuschef udmærker sig ved at turde gå forrest og tro på sine initiativer fuldt ud. Det er Jonas Møller Christensen. Trods sin korte anciennitet agerer han som en varehuschef, der har flere års erfaring i bagagen, og som med sit lederskab og engagement omfavner sin kunder og medarbejdere på en helt unik måde”.

Med priserne følger 25.000 kr. til Kvickly Aabyhøj og et gavekort på 2.000 kr. til årets komet.