Korsør-købmand i spidsen for Remas butik nummer 300

Købmand Jørgen Nordtorp åbnede for 13 år siden Rema-butik nummer 113. Nu åbner han kædens butik nummer 300

Købmand Jørgen Nordtorp. Foto: Rema 1000

Torsdag den 2. november er en stor dag for såvel købmand Jørgen Nordtorp som Rema 1000 i Danmark.

Her byder Jørgn Nordtorp nemlig velkommen i sin helt nye butik i Korsør, som samtidig er franchisekædens butik nummer 300 herhjemme.

Og det bliver en særdeles lokalkendt og erfaren købmand, der skal drive den nye Rema 1000 på Skovvej 28 i det sydøstlige Korsør.

I 13 år har den 53-årige købmand nemlig drevet Rema 1000s første og hidtil eneste butik i den nordlige del af byen – med god assistance fra hustruen Merete Nordtorp, der også vil hjælpe med at gøre den nye butik på 693 kvadratmeter til en succes.

– Rema 1000 er ikke repræsenteret i denne ende af byen. Derfor kunne jeg med det samme se en spændende udfordring i at starte en ny butik op, og det er selvfølgelig mit håb, at den vil blomstre og komme op på samme niveau, som min gamle Rema. Inden for et par år har vi forhåbentlig to velfungerende butikker i Korsør, siger Jørgen Nordtorp.

Den erfarne købmand fortæller, at det efter 13 år var tid til at søge nye udfordringer og skifte butik, da hans tidligere butik efterhånden var blevet så veldreven, som den kunne blive.

– Den butik, jeg startede for 13 år siden, var nummer 113 i Danmark, og den, vi åbner nu, er nummer 300. Det er fantastisk, at Rema 1000 er nået så langt. Jeg har oplevet den lokale udvikling og har kunnet se, hvordan borgerne i Korsør har taget Rema 1000-værdierne mere og mere til sig. Derfor er jeg slet ikke i tvivl om, at den nye Rema 1000 vil skabe stor glæde blandt de handlende i en ny del af Korsør, siger Jørgen Nordtorp.

Butik med hjertet
Og Jørgen Nordtorp får også masser af opbakning fra Rema 1000s danske topchef, Henrik Burkal.

– Jørgen har drevet butikken på Tårnborgvej med stor succes igennem mange år. Jeg er glad for, at vi kan belønne og udfordre ham med en helt ny butik. Jeg er sikker på, at Jørgen og Merete og deres team vil lykkes med at skabe en ny lokal butikssucces med god stemning blandt kunder og medarbejdere, udtaler Henrik Burkal, adm. direktør i Rema 1000, i en pressemeddelelse.

Efter milepælen med 300 butikker i Danmark er sigtet nu at nå op på 400 butikker, og her har de selvstændige købmænd en helt central rolle.

– Selv om Rema 1000 efterhånden er en stor kæde, fortsætter vores butikker med at være lokale. Og her spiller vores selvstændige købmænd, der leder og styrer den enkelte butik, en hovedrolle. Med deres ejerskab sikrer vi, at vores butikker bliver drevet fra hjertet med et stort engagement og med lokal nærhed som højeste prioriteter, siger Henrik Burkal.