Konditorlandsholdet går med i gastronomisk paraply

Konditorlandsholdet pr. 1. maj blev en del af Dansk Gastronomisk Union

Foto: DGU

Den danske gastronomi er blevet styrket, da Konditorlandsholdet pr. 1. maj blev en del af Dansk Gastronomisk Union, lyder det fra unionen i en pressemeddelelse.

DGU tæller i forvejen Kokke-, Catering-, Junior-, og Tjenerlandsholdet, og nu er  brancheorganisationen Bager- og Konditormestre i Danmark (BKD), der står bag Konditorlandsholdet, og Dansk Gastronomisk Union blevet enige om at styrke dansk gastronomi ved at gå sammen.

– Der er ingen tvivl om, at det danske Konditorlandshold, vil blive styrket ved at komme under Dansk Gastronomisk Union. Adgangen til flere konkurrencer og mulighed for at træne sammen med andre landsholdskollegaer vil ikke alene styrke gastronomien i Danmark, men også styrke iderigdommen og sammenholdet for alle landsholdene, siger adm. direktør i BKD, Michael Kjær Pedersen.

I Dansk Gastronomisk Union er der også glæde over at tage imod endnu et landshold under paraplyorganisationen for dansk gastronomi.

– Det vil styrke sammenholdet i den gastronomiske familie, samtidig er vi åbne for flere samarbejder fra branchen, der kan se muligheder i at arbejde under samme paraply, siger formanden for Dansk Gastronomisk Union, Uffe Nielsen.