Kokke skal lære bæredygtig gastronomi

Unilever Food Solutions indgår i nyt samarbejde med Food College Aalborg.

Kokkeleverne Lasse Guldbæk, Jonas Juul Jonasen og Klaus Nielsen fra Food College Aalborg. Foto: Unilever

Fødevarevirksomheden Unilever og Food College Aalborg er gået ind i et samarbejde for at styrke interessen for bæredygtig gastronomi blandt unge kokkeelever.

Som en indledning til samarbejdet mellem skolen og Unilever Food Solutions blev et hold kokkeelever inviteret til en Master Class på...

DEL
Forrige artikelSuperBrugsen ligger højt på ny imageliste
Næste artikelArla vil styrke skolemåltidet
Henrik Denman
Uddannet som journalist på Danmarks Journalisthøjskole i 1983. Har skrevet om dagligvarehandel og detailhandel generelt siden 1986, først som redaktør af fagbladet DetailBladet 1986-2007 og siden 2007 som journalist på Dansk Handelsblad. Skriver nyheder og reportager.