Købmænd har fået ny kædedirektør

Det er en mand med lang erfaring i branchen, der skal lede Spar, Min Købmand og LetKøb i fremtiden

Kædedirektør Spar Dagrofa Richo Boss
Foto: Dagrofa

Kort efter sommerferien forlod Niels Karstensen efter eget ønske Dagrofa og kæderne Sapr, Min Købmand og LetKøb. Nu har Dagrofa ansat 40-årige Richo Boss som kædedirektør for de tre købmandskæder.

Richo Boss kommer med en lang baggrund inden for dagligvarehandlen, med ledende stillinger i Dansk Supermarked hos Føtex og Bilka samt i Coop, hvor han senest har arbejdet som salgsdirektør i Kvickly.

– Vi har i Richo fundet den rigtige person til at bygge videre på det stærke momentum, som vi oplever i vores købmandskæder. Foruden stor strategisk erfaring, herunder blandt andet ansvar for salg og drift af butikker i flere kæder, har Richo også skabt flotte resultater. At han på det personlige plan er en meget behaglig person med et godt købmandsgen, der passer perfekt til vores organisation, har også været et væsentligt udvælgelseskriterie, siger Tomas Pietrangeli, koncernchef i Dagrofa.

Richo Boss tiltræder stillingen som kædedirektør for Spar, Min Købmand og LetKøb den 1. december, hvor han samtidig indtræder i Dagrofas koncernledelse med reference til koncernchef Tomas Pietrangeli.

– Jeg ser frem til at blive en del af Dagrofa. Jeg har på afstand kunnet følge arbejdet med Spar, Min Købmand og LetKøb, der fremstår som kæder med selvtillid og fremdrift. Dette arbejde glæder jeg mig til at kunne give mit bidrag til samtidig med, at jeg ser frem til et godt samarbejde med de mange selvstændige købmænd, fortæller Richo Boss.

Læs også: Dagrofa udnævner midlertidig Spar-direktør

DEL
Forrige artikelPrognose: Discount har ramt et loft
Næste artikelBilka fyrer sin marketingdirektør
Helle-Karin Helstrand
Er uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i 2000 og har stort set siden været tilknyttet Dansk Handelsblad. Har i perioder også arbejdet freelance på en lang række magasiner og fagblade. Skriver nyheder, reportager og redigerer avisens navnestof. Tager billeder og mindre videoer.