Knivrøver stikker kunde under røveri

Politiet eftersøger en ung mand efter et røveriforsøg mod SuperBrugsen i Brovst

Nordjyllands Politi har frigivet overvågningsbilleder af en formodet gerningsmand til et røveri i SuperBrugsen i Brovst.

I går formiddag, den 6. februar, blev en kunde i SuperBrugsen i Brovst ramt af knivstik, da han ville forhindre et røveri.

Det fortæller Nordjyllands Politi, der tilføjer, at den sårede mand “efter omstændighederne har det godt”.

Røveren forsøgte sig først mod Fakta i Brovst, men da butikken er udstyret med et kontanthåndteringssystem, gav han op og forsøgte i stedet at skaffe sig penge i SuperBrugsen.

Det var her, at vidnet, som forsøgte at overmande gerningsmanden, blev stukket med en kniv.

Politiet har frigivet overvågningsbilleder, men ved skriver på sin hjemmeside:

“Efter røveri tidligere i dag i Brovst har Nordjyllands Politi nu ud fra flere vidner fået identificeret g-manden. Vi leder aktivt efter manden, og vi henstiller til at man ikke tager kontakt hvis man ser ham, men ringer til politiet på 114.”

Gerningsmanden beskrives som “skandinavisk af udseende, ca. 170 cm, 20-25 år, alm. bygning, mørkt hår, iført mørk trøje, hvidternede bukser, et hvidt tørklæde om hovedet og mørke sko”.

I oktober sidste år blev en nordjysk købmand livsfarligt såret af knivstik i sin butik. Han døde senere af sine kvæstelser. Knivstikkeriet var så vist vides umotiveret.