Knap 5000 Aldi-butikker dropper buræg

Foto: Colourbox

Nu melder ejeren af de 230 danske Aldi-butikker, tyske Aldi Nord, sig ind i klubben af kæder, der bandlyser buræg i butikkerne.

Ifølge en pressemeddelelse fra dyrevelfærdsorganisationen Anima vil samtlige 4870 butikker i Aldi Nord-regi i mange lande stoppe burægs-salget senest i 2025, men i Danmark skal det gå hurtigere.

– For Aldi Danmark er en endelig udfasning realistisk allerede i 2020, hvis ikke før, siger CSR Manager i Aldi Danmark, Pia Halldorsson.

Anima opremser i pressemeddelelsen de efterhånden mange danske kæder, som nu har indført en buræg-politik og lægger samtidig pres på de øvrige ved at bemærke, at det har kæder som Rema 1000 og Meny ikke.

DEL
Forrige artikelAalborg får også en døgnåben Netto
Næste artikelBørnefamilierne står bag vækst i økologi
Jesper Veber Knudsen
Har i mere end 15 år siden uddannelsen på Danmarks Journalisthøjskole beskæftiget sig med erhvervsjournalistik om især detailhandel og fødevarer. Før Dansk Handelsblad har han bl.a. arbejdet på Foodwire.dk, Økologi & Erhverv og som medredaktør på Levnedsmiddelbladet. Er daglig leder af bladets redaktion og skriver især nyheder og analyser.