KFI tager på charmeoffensiv

Købmændenes pengetank tager til efteråret på turne rundt i landet og fortæller om, bl.a. hvordan man som selvstændig købmand kan søge uddelinger

Til efteråret tager adm. direktør i KFI Erhvervsdrivende Fond Jesper Loiborg på turne med nogle medarbejdere for at holde møder med selvstændige købmænd rundt omkring i landet. Foto: DSK

KFI Erhvervsdrivende Fond er trukket i arbejdstøjet for at gøre fonden mere synlig over for købmændene.

Derfor modtager selvstændige købmænd i disse dage en invitation til “købmandsmøde” med KFI, som kommer rundt i landet for at fortælle om, hvad KFI er og kan tilbyde de frie købmænd.

– Vi har rigtigt gode tilbud og løsninger på hylderne, når det gælder finansiering til købmændene. Det er bare ikke alle, der ved det. Det er en del af baggrunden for, at vi til september igen inviterer til regionale købmandsmøder, siger adm. direktør Jesper Loiborg.

Skal høre om uddelingsmuligheder

KFI’s medarbejdere tog også sidste år på tur for at komme i dialog med købmændene, hvor 75 butikker benyttede lejligheden til at høre nærmere om fonden.

– Det var vi meget tilfredse med, set i lyset af, at målgruppen for møderne er godt 220 selvstændige købmænd med en omsætning på mere end 15 mio. kr. om året, siger Jesper Loiborg.

Allerede nu kan man sætte kryds i kalenderen for efterårets regionale turne. Der bliver holdt møde i Aalborg 12. september og i Roskilde 17. september for at slutte af på Fyn 19. september.

I år vil et af temaerne på møderne blive mulighederne for at søge uddelinger fra KFI, som har afsat 150 mio. kr. i uddelingsåret 2018/19 til at støtte de selvstændige købmænd.