Kampklare udenlandske bookmakere

Men selv om Danske Spil har en dominerende plads som udbyder af sportsspil, er Danmark alligevel blevet interessant for udlandet, efter at spillemarkedet herhjemme blev liberaliseret i 2012.
Den store tyske bookmaker Tipico etablerede sig i Danmark sidste år og lagde ud med at åbne dørene for en selvstændig butik i København.
Udmeldingen var, at den skulle være den første af fl ere, som skulle åbnes i Tipicos navn i København og resten af landet.
I dag går strategien på at have et par spillebutikker under eget navn i København og så ellers opbygge et forhandlernet i Danmark, hvor Tipico kommer ind i butikkerne ved siden af Danske Spil.
- Vi fortsætter ekspansion i resten af landet med flere forhandlere. Vi går oftest ind i butikker, hvor Danske Spil allerede er spiludbyder, siger Tipicos danske marketing manager, Rasmus Hatting.
- Man vinder kunder på udbuddet af ting, man skal spille på og de odds, man giver. Tipico opstiller store fladskærme, hvor man kan få et overblik over de mange ting, man kan spille på.
Desuden har vi en masse livebetting, som er populært, og man har mulighed for at følge med i flere ting direkte, end man ellers kan, siger han om konkurrencen.
Som forventet
Hos Danske Spil siger adm. direktør H. C. Madsen:
- Markedet er åbnet op, for det er blevet liberaliseret, og lige nu er der nogle flere spillere ude i butiksnettet.
Det er fuldstændig som vi havde forventet. Det glæder vi os over, for så kan butikkerne benchmarke os mod nogle andre, og så må vi håbe på, at vores koncept, kundebetjening og vareudbud er stærkt nok til, at vi stadig har en god forretning ude i butikkerne.
Danske Spil ser ikke nogen nedgang i butiksomsætning, efter at udenlandske bookmakere har meldt sig på banen.
- Tværtimod går den bedre end nogensinde, bl.a. fordi vi har udvidet vores spiludbud kraftigt.
- Den øgede konkurrence gør, at vi skal være oppe på dupperne og udvikle vores produkter og vores koncepter.
Hvis vi ikke udvikler vores produkter og koncepter, så mister vi da marked.
Det giver sig selv, siger H. C.
Madsen.

Resten af indholdet 
er kun for medlemmer.

Prøv 4 uger gratis