Kæmpe-Meny åbner i Sæby

Meny i Sæby åbner dørene op til 1000 ekstra kvm. den 16. juni

Den ombyggede Meny i Sæby får bl.a. 10 meter betjent delikatesse- og ostedisk. Foto: Meny

Efter over et halvt år med ombygninger er Meny i Sæby nu klar til at byde kunderne indenfor i en endnu større butik. Byggeriet har kostet over 20 mio. kroner og tilført butikken 1000 kvm., så arealet nu er 2800 kvm.

– Lige siden vi åbnede dørene til Meny for første gang sidste år i maj, har vi arbejdet frem mod at kunne byde velkommen i en af landets absolut flotteste Meny-butikker. Derfor er det en stor glæde og lettelse endelig at være nået helt i mål. Alt i butikken er blevet gået efter, og vi har bl.a. udvidet butikkens areal markant, indført en ny kundeservice-ø midt på gulvet og gjort en kæmpe indsats for at sænke energiforbruget, siger købmand Claus Karlsen.

Den nye butik rummer nu en ferskvareafdeling med betjent slagter og en betjent delikatesse- og ostedisk samt en fiskedisk. Samtidig er både vin- og frugt- og grøntafdelingen bygget om.

Derudover er alt køle- og fryseinventar blevet udskiftet med energivenlige frysediske og kølemontre. Og overalt i butikken er der monteret lavenergi LED-belysning.

Med de energivenlige tiltag sparer butikken på el-budgettet og reducerer samtidig sin miljøbelastning.

DEL
Forrige artikelBilka vinder pristest
Næste artikelNetto med kollapset tag åbner igen
Jesper Veber Knudsen
Har i mere end 15 år siden uddannelsen på Danmarks Journalisthøjskole beskæftiget sig med erhvervsjournalistik om især detailhandel og fødevarer. Før Dansk Handelsblad har han bl.a. arbejdet på Foodwire.dk, Økologi & Erhverv og som medredaktør på Levnedsmiddelbladet. Er daglig leder af bladets redaktion og skriver især nyheder og analyser.