Just Eat åben over for levering af dagligvarer

Et givtigt samarbejde med 7-Eleven i København betyder, at take away-tjenesten i fremtiden kan åbne op for dagligvareudbringning

I stedet for at rende selv har 7-Eleven-kunder i København de seneste måneder kunnet få varer bragt med Just Eat. Arkivfoto: Helle-Karin Helstrand

Det sker hverken i dag eller i morgen, men Just Eat kan være på vej ind på markedet for dagligvarelevering. Det skriver FødevareWatch.

Siden juni har Just Eat leveret varer fra en række 7-Eleven-butikker i København, og det er ikke kun fastfood, Just Eat-bilerne er kørt ud med.

– Det er ikke bare spiseklar mad, men er også andre varer, som folk bestiller. Det er mælk, rugbrød og pålæg og andre dagligvarer. I august blev der i tillæg bestilt rigtig meget is, fordi det var så varmt. Det havde vi ikke forudset, siger Just Eats adm. direktør, Carsten Boldt, til FødevareWatch.

Over for mediet understreger Carsten Boldt dog, at selv om virksomheden har kapacitet til at udbringe andre typer af varer end ready-to-eat, er der ingen konkrete planer om at kaste sig over markedet for udbringning af dagligvarer.

Hvorvidt det ændrer sig afhænger af forbrugernes efterspørgsel efter denne service, udtaler han.