“Juleoverskud” søger overskudsmad fra producenter og leverandører

For 3. år i træk arrangerer Dansk Folkehjælp, Stop Spild Af Mad og Rema 1000 den landsdækkende velgørende overskudsmaduddeling, Juleoverskud

Donér din overskudsmad til fattige familier for at give dem en god jul.

Sådan lyder opfordringen til producenter og leverandører fra JULEOVERSKUD, der er et samarbejde mellem Dansk Folkehjælp, Stop Spild Af Mad og Rema 1000.

Sammen med over 500 frivillige indsamles over 30 tons god gratis julemad den 23. december, og fra landets 303 Rema 1000-butikker deles maden ud til fattige familier.

Det praktiske: Om man som virksomhed har én palle eller 3.000 salgsenheder i overskud – kan alt bruges. Det er dog kun kolonial- og konservesvarer, som kan modtages – ikke køle- og frostvarer eller gaspakket brød. Maden må ikke overskride holdbarhedsdatoen. Sidste deadline: 8. december

Læs mere om JULEOVERSKUD her

DEL
Forrige artikelFlødesalget stiger med 50 pct. i december
Næste artikelGrossistgigant fortsætter vækstkursen
Helle-Karin Helstrand
Er uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i 2000 og har stort set siden været tilknyttet Dansk Handelsblad. Har i perioder også arbejdet freelance på en lang række magasiner og fagblade. Skriver nyheder, reportager og redigerer avisens navnestof. Tager billeder og mindre videoer.