Jesper Lok: Vil skal mindst levere markedsvæksten på catering

Væksten i Foodservice Danmark halter langt efter markedsvæksten i cateringbranchen. Det skal ændres, fortæller koncernchef Jesper Lok

Foto: Dagrofa

De senere år har Foodservice Danmark mildest talt haft en omtumlet periode.

Få måneder før det Dagrofa-ejede datterselskab kunne præsentere det bedste årsregnskab til dato efter et 2015, der bød på et resultat på 111 mio. kr., valgte Dagrofas ledelse at annoncere et frasalg af...

DEL
Forrige artikelDagrofa i kamp for overskud
Næste artikelNetto fastholder føring på øko-salg
Søren Tougaard
Uddannet journalist fra DJH i 2005. Har herefter blandt andet mandsopdækket detailverdenen for Retail Institute Scandinavia og senest arbejdet som selvstændig journalist og kommunikationsrådgiver med fokus på detail, fødevarer og energi. Skriver nyheder, dybde og reportager.