Jesper Lok: Søger erfaren international profil til Dagrofa

Ifølge Dagrofas midlertidige koncernchef Jesper Lok, skal virksomheden bruge en erfaren leder, der gerne har international erfaring

Foto: Dagrofa

Med Per Thaus afgang bliver det bestyrelsesformand for Dagrofa, Jesper Lok, der skal være midlertidig koncernchef, indtil den rette person er fundet til jobbet.

Og står det til Jesper Lok, må vedkommende gerne have international erfaring.

“Vi er en koncern med tre gode positioner og muligheder i retail, logistik og foodservice. Til at stå i spidsen for de aktiviteter skal vi bruge en erfaren leder med indsigt, gerne international, i de forretningsområder”, siger Jesper Lok kortfattet.

God tid
I den kommende tid søger Dagrofas bestyrelse markedet for egnede kandidater. Og ifølge Jesper Lok har Dagrofa god tid til at finde den rette.

“Vi er heldige at have et stærkt hold i Dagrofa, så vi kan tage os den tid, det måtte være nødvendigt, at få den helt rette på plads”, siger Jesper Lok.

Tung erhvervsprofil
Jesper Lok har tidligere været adm. direktør for Svitzer i otte år, og blev især offentlig kendt, da han i knap tre år var adm. direktør for DSB frem til udgangen af 2014. Siden februar sidste år har han desuden været adm. direktør for Allianceplus.

Udover at være bestyrelsesformand for Dagrofa er Jesper Lok også bestyrelsesformand for shippingkoncernen J. Lauritzen.