Jeff Salter bliver genforenet med Michael Løve i Netto

Jeff Salter skifter Coop ud med et job som seniordirektør i Netto International, hvor han bliver genforenet med den nye topchef Michael Løve

Jeff Salter skifter Coop ud med den sorte terrier og bliver fremover seniordirektør i Netto International. Foto: Coop

Efter fem et halvt år i Coop har Jeff Salter per 1. juli skiftet scenen ud med et job som seniordirektør i Netto International.

Her får han ansvaret for butikskonceptet på tværs af kædens 1300 butikker i Danmark, Sverige, Tyskland og Polen og bliver dermed en del af kædens internationale ledergruppe, oplyser han på Linkedin.

Dermed bliver det også et gensyn med den nytiltrådte topchef for Netto International, Michael Løve, som Jeff Salter dannede tæt parløb tilbage i 2012-2014. Her var Jeff Salter først marketingchef og senere kommerciel direktør i SuperBrugsen, hvor Løve på daværende tidspunkt var adm. direktør.

– Jeg har været så heldig at have været med til at revitalisere SuperBrugsen, så kæden i dag står skarpere og bedre performende end nogensinde. Jeg har været med til at eksekvere Coops Madmanifest igennem en række projekter – alt fra etableringen af et Måltidsmarked i 400 butikker til opførelsen af et kafferisteri i Kenya og genoplivning af Cirkel Kaffe som et egentligt mærke. I de seneste syv måneder har jeg været med til at sikre, at Coops nye, digitale medlemsprogram er kommet godt fra start. Men tiden er nu kommet til et nyt arbejdsmæssigt eventyr, skriver Jeff Salter på LinkedIn.

Jeff Salter kommer senest fra et job som direktør for Coops medlemsprogram, som han bestred i seks måneder og har tidligere også været innovations- og CSR-direktør i Coop.