Jacobsens første påskebryg er udsolgt på P-dag

Produktionsleder Michael Rahbek har fået lavet for lidt af Jacobsens nye påskeøl. Foto: Carlseberg

I dag bliver traditionen med at fejre lanceringen af årets påskebryg genoptaget.

Hos bryggerigiganten Carlsberg melder man imidlertid allerede nu om udsolgt af den første lidt alternative påskebryg med både citrus og hyldeblomst fra “husbryggeriet” Jacobsen, Jacobsen Påske Pale Ale.

– Når man selv har brygget øllen, er det svært at være utilfreds, men det var selvfølgelig ikke planen, at den skulle være udsolgt allerede på lanceringsdagen. Den skulle jo gerne vare lige til påsken, men vi har såmænd bare set en overvældende efterspørgsel fra kunderne, siger diplombrygger Michael Rahbek, der er produktionsleder på Jacobsen.

– Vi lavede en påskebryg, fordi vi synes, P-dag er en sjov tradition, og vi manglede en bryg til familiefrokosten, siger han.

DEL
Forrige artikelFornyelse skal styrke gammel kartoffelfabrik
Næste artikelCoop udfaser buræg over fem år
Jesper Veber Knudsen
Har i mere end 15 år siden uddannelsen på Danmarks Journalisthøjskole beskæftiget sig med erhvervsjournalistik om især detailhandel og fødevarer. Før Dansk Handelsblad har han bl.a. arbejdet på Foodwire.dk, Økologi & Erhverv og som medredaktør på Levnedsmiddelbladet. Er daglig leder af bladets redaktion og skriver især nyheder og analyser.