It-rigmænd satser på kødfrie måltidskasser

Endomondo-stiftere investerer et tocifret millionbeløb i et nyt kødfrit måltidskassekoncept

Screendump: Simple Feast

Markedet for måltidskasser buldrer af sted med tocifrede vækstrater og udsigt til lige så eksplosiv vækst i årene fremover.

Og de positive fremtidsprognoser får nu it-iværksætterne Jakob Nordenhof Jønck og Thomas Stilling Ambus til at gå ind på markedet for måltidskasser med et helt nyt koncept med plantebaserede måltider uden kød, skriver dagbladet Børsen.

Simple Feast hedder det nystiftede selskab, der skal leverer økologiske vegetarretter til danskerne, som kun kræver 10 minutters tilberedning, og som stifterne har stor tiltro til er et måltidskoncept, som også ville kunne begå sig uden for landets grænser.

“Markedet for måltidsløsninger er allerede forbi 1 mia. kr. i Danmark, og jeg er ikke i tvivl om, at det er fem-seks gange større inden for fem-seks år. Og jeg kan ikke se, hvorfor vi ikke skulle kunne tage 5 pct. af det marked,” siger Jakob Nordenhof Jønck til Børsen.

Begge iværksættere tjente millioner på salget af den populære sports-app Endomondo tilbage i 2015.

Ifølge Simple Feasts hjemmeside starter den første levering 12. december. Af hjemmesiden fremgår det desuden, at priserne per portion svinger fra 63 kr. til 73 kr. plus fragt.