Irske DCC har fået grønt lys for Shell-køb

EU's konkurrencemyndigheder har sagt ja til køb af 204 Shell-stationer.

Foto: Shell

De europæiske konkurrencemyndigheder har nu sagt ja til, at irske DCC Energi kan overtage de 204 Shell-stationer, som canadiske Couche-Tard, der også ejer Statoil, ikke måtte købe af konkurrencehensyn.

– Vi kan i dag bekræfte, at Kommissionen har godkendt DCC Energis køb af Dansk Fuels A/S, herunder et landsdækkende stationsnet, som bliver drevet videre under Shell-navnet, siger Christian Heise, adm. dir. for DCC Energi.

– Det er en stor glæde for DCC Energi, som med købet et af landsdækkende netværk på 204 bemandede og ubemandede stationer, Shell Card til private og euroshell kortet til erhverv, bliver en markant og vigtig spiller på det danske energimarked, siger Christian Heise.

Købet bliver først effektueret sidst på året.

– Men det er ingen hemmelighed, at vi glæder os til at videreføre Shells stærke brand på 204 stationer i Danmark til glæde for konkurrencen og dermed den enkelte forbruger, siger han.

DEL
Forrige artikelNethandel på mobil skal være nemt
Næste artikelGourmetstrøget i Roskilde
Helle-Karin Helstrand
Er uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i 2000 og har stort set siden været tilknyttet Dansk Handelsblad. Har i perioder også arbejdet freelance på en lang række magasiner og fagblade. Skriver nyheder, reportager og redigerer avisens navnestof. Tager billeder og mindre videoer.