Irma vender tilbage til Illum

Butikken vil henvende sig et specielt segment af forbrugere

Irmas direktør Søren Steffensen. Arkivfoto: Helle-Karin Helstrand

På torsdag 30. august vender Irma tilbage til Illum med helt ny butik til livsnyderne i hovedstadens centrum.

Butikken overtager pladsen efter den højprofilerede italienske fødevarekæde Eataly, der måtte opgive sin plads i foråret. Coop var medejer af Eataly, og nu går kvadratmeterne i stedet til Irma, der tidligere har haft adresse i Illum.

“Irma er på rejse imod en mere urban identitet og betragter sig selv som fremtidens nysgerrige madhus, frem for et traditionelt supermarked. Derfor er underetagen i Illum, Illum Underground, der fremover bliver en markedsplads med mad og drikkevarer af høj kvalitet fra velkendte forhandlere, den ideelle placering for Irma”, skriver Irma i en pressemeddelelse.

– Irma skal være noget særligt, og vi tror ikke på, at vi kan være noget særligt for alle. Derfor har vi valgt at koncentrere os om de kunder, der går op i økologi, dyrevelfærd, plantebaserede fødevarer og madglæde i det hele taget. Det er kunder, der primært findes i Storkøbenhavn, i Nordsjælland og i andre storbyer. Og derfor koncentrerer vi kræfterne her. Irma skal være det foretrukne madhus for idealisterne og madelskerne, siger Irmas direktør, Søren Steffensen.

DEL
Forrige artikelRoyal Unibrew i rekordresultat
Næste artikelStærk vækst styrker Walmart
Helle-Karin Helstrand
Er uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i 2000 og har stort set siden været tilknyttet Dansk Handelsblad. Har i perioder også arbejdet freelance på en lang række magasiner og fagblade. Skriver nyheder, reportager og redigerer avisens navnestof. Tager billeder og mindre videoer.