Irma-varer rykker vestpå

Kunder kan fremover købe populære Irma-varer i 80 udvalgte butikker i Jylland og på Fyn

Arkivfoto: Henrik Frydkjær

Kunder i Jylland og Fyn får nu mulighed for at købe flere af de klassiske Irma-varer.

Fra denne uge kan kunderne opleve små Irma-butikker i 80 udvalgte jyske og fynske Kvickly, SuperBrugsen og Dagli’Brugsen, hvor man kan få omkring 75 forskellige varer som f.eks. Irmas olier, pesto, kager, nødder og chokolade.

Åbningen sker efter, at konceptet er blevet testet i seks udvalgte butikker.

Her var salget dobbelt så stort i testperioden som forventet, og derfor er det besluttet at rulle det ud til alle de butikker, der har kunder, som efterspørger Irma-varerne.

– Vi får mange henvendelser om at åbne butikker på Fyn og Jylland. Vores erfaring er, at der er mange, der vil have Irma-varerne, men ikke mange nok til, at vi kan drive fysiske butikker rentabelt. Derfor er det en god løsning, der sikrer kunderne let adgang til de varer, de efterspørger. Og samtidig tilføre vores søsterkæder, Kvickly, SuperBrugsen og Dagli´Brugsen en ekstra kvalitet, som deres konkurrenter ikke har, siger Irma-direktør Søren Steffensen.

På sigt vil det vestlige Irma-fremstød kunne øge volumen, der produceres af hver enkelt vare, så det bliver muligt at bringe priserne ned for alle Irmas kunder, lyder det fra Søren Steffensen.

DEL
Forrige artikel7-Eleven har ambitioner om 55 nye butikker
Næste artikelSelskab bag Shobr er erklæret konkurs
Søren Tougaard
Uddannet journalist fra DJH i 2005. Har herefter blandt andet mandsopdækket detailverdenen for Retail Institute Scandinavia og senest arbejdet som selvstændig journalist og kommunikationsrådgiver med fokus på detail, fødevarer og energi. Skriver nyheder, dybde og reportager.