Irma indgår samarbejde med kvalitetsslagter

Irma og det lille økoslagteri Gris, Lam & Co. har indledt et samarbejde. I denne uge kommer de første varer i butikkerne, en serie af oksekød i høj kvalitet

Gris, Lam & Co.

Gris, Lam & Co. er en lille slagtervirksomhed der ligger i Hedehusene nær Roskilde. Her har de specialiseret sig i at producere kød af den fineste kvalitet, og leverer kød til nogle af landets allerbedste restauranter.

Og deres ekspertise kommer nu også Irmas kunder til gode.

I uge 20 lancerer Irma nemlig de første udskæringer fra Gris, Lam & Co. i form af ribeye, tyksteg, mørbradbøffer og hakket oksekød. Og sortimentet vil løbende blive udvidet.

Oksekødet fra Gris, Lam & Co. er opdrættet på friland, hvilket vil sige, at køerne har adgang til frisk luft og motion. Det er med til at give kødet struktur, og gør at kødet naturligt ændrer smag alt efter årstiden. Racerne tæller bl.a. Skotsk Højlandskvæg, Angus, Herreford og Limousine.

"Oksekødet kommer fra gårde på Sjælland eller en af de omkringliggende øer, og dyrene udsættes derfor for minimal transporttid, når de skal slagtes. Der er altså en helt lige linje hele vejen gennem produktionen af kødet. Det vil forbrugeren opleve helt konkret på bøfudskæringerne, hvor man kan se på pakningen præcis hvilken gård, dyret er kommet fra", oplyser Coop i en pressemeddelelse.