Irma.dk vil sælge frisk fisk online

Endnu en aktør er trådt ind på et voksende marked for online-salg af friskfanget fisk leveret til døren. Irma. dk har netop åbnet online fi skebutik i samarbejde med den gamle familieejede og MSC-certifi cerede virksomhed Fiskehallen Gilleleje.
Irma.dk fortæller på sin website, at frisk fisk længe har været et ønske fra kunderne, og det er baggrunden for initiativet. De friskfangede fisk og skaldyr bliver sendt nedkølet til 0-2 grader i polykasser med is frem til kundens hoveddør.
Flere aktører
Irma.dk kommer med sin online fi skebutik til at konkurrere meget direkte med net-supermarkedet Nemlig. com, som udover dagligvarer også sælger frisk fi sk.
På markedet for onlinesalg af frisk fisk er også to mere specialiserede virksomheder. Den ene er pioneren inden for netsalg af frisk fi sk, Skagenfood. dk. , hvis ene stifter og tidligere direktør i en periode faktisk var i spidsen for forgængeren for Irma.dk, det tidligere Irmatorvet.dk. Også Aarstiderne. com har udover sine økologiske måltidskasser frisk fisk i sortimentet.

Resten af indholdet 
er kun for medlemmer.

Prøv 4 uger gratis