IGD spår fem store trends i 2018

Næste års største globale trends ifølge en anerkendt analysevirksomhed ligner noget, vi allerede kender.

Onlinegiganten Amazon har i år købt gourmetkæden Whole Foods i USA, og de to spiller nu sammen på nye måder. IGD forudser mere af den slags i 2018. Foto: Consumer Report
Royal Unibrew 18.01.2018-24.01.2018

Har man fulgt godt med i de seneste års trends i dagligvarehandelen, har man også en god fornemmelse af, hvad der vil rykke i 2018.

For i modsætning til danske Saxo Banks bevidst topgearede forudsigelser for næste år - som bl.a. spår, at Apple bliver overhalet af et kinesisk selskab som verdens mest værdifulde - holder den britiske detailanalysevirksomhed IGD til en meget genkendelig
virkelighed.

Faktisk har alle de fem største globale trends i dagligvarer, som IGD ser i en ny rapport om 2018, været i gang i nogen tid. Det skal imidlertid ikke forhindre, at de bliver endnu mere tydelige og toneangivende i handelen næste år:

Resten af artiklen
er kun for vores abonnenter.

Bliv abonnent

DEL
Forrige artikelIca får rekordsalg på nettet
Næste artikelElbilen gør bykørsel nemmere
Jesper Veber Knudsen
Har i mere end 15 år siden uddannelsen på Danmarks Journalisthøjskole beskæftiget sig med erhvervsjournalistik om især detailhandel og fødevarer. Før Dansk Handelsblad har han bl.a. arbejdet på Foodwire.dk, Økologi & Erhverv og som medredaktør på Levnedsmiddelbladet. Er daglig leder af bladets redaktion og skriver især nyheder og analyser.