Helsam får ny adm. direktør

Det bliver salgs- og markedsdirektør Kenneth Guldager, der skal efterfølge Erik Schou som ny adm. direktør i helsevirksomheden

Foto: Helsam

Helsam, der er markedsleder indenfor helsebranchen, har fundet efterfølgeren for Erik Schou, der har været adm. direktør i mere end 33 år.

Det bliver Helsams nuværende salgs- og markedsdirektør gennem de seneste tre år, Kenneth Guldager, der bliver ny adm. direktør og som sammen med underdirektør Susanne Schou fremover vil udgøre virksomhedens øverste ledelse.

Med valget af Kenneth Guldager får Helsam en direktør, der kender virksomheden, branchen og markedet godt. Desuden har han en bred handelsbaggrund fra både detail og engros, hvor han også kommer med international erfaring, oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

– Jeg tager først og fremmest en høj faglighed og stort engagement med mig. Som person er jeg ihærdig og ukuelig. Min ledelsesmæssige erfaring viser mig, at med fokus på glæde og godt humør, når en organisation meget langt. Jeg går ydmygt til opgaven og glæder mig til samarbejdet med kolleger, kunder, leverandører og bestyrelsen omkring Helsams og helsebranchens fortsatte positive udvikling, udtaler Kenneth Guldager.

Tilbagegang i seneste regnskabsår

Helsams hovedaktivitet består i distribution og handel med varer til helsespecialbranchen. Primært som grossist, men i stigende omfang også i detailleddet via egne butikker og franchisebutikker.

Helsam oplyser ikke om omsætningen i deres regnskaber.

I regnskabsåret 2016/17 gik Helsams driftsresultat tilbage med 6 pct. til 12 mio. kr., mens årets resultat blev 9 mio. kr. mod 11 mio. kr. 2015/16.

Erik Schou har valgt at indtræde i en mere tilbagetrukket rådgiverrolle som et led i det ledelsesmæssige generationsskifte i virksomheden, der finder sted 1. november i år.