Handels- og abonnementsbetingelser

Vilkår
Generelt om abonnementet: Du får fuld adgang til Dansk Handelsblad. Herefter stopper abonnementet automatisk, og vi vil kontakte dig for at tilbyde dig at fortsætte med et normalbetalt abonnement. Prøveabonnementet er kun gældende for personer og virksomheder, der ikke har haft abonnement inden for de seneste 12 måneder.

I alle abonnementer er inkluderet nyhedsmails. Disse kan afmeldes ved at klikke ”afmeld” nederst i mailen.

Den trykte avis leveres med Bladkompagniet fredag eller søndag i udgivelsesugen. Levering til udlandet tillægges forsendelses omkostninger.

Prøveabonnementet
Abonnementet er forudbetalt jf. normal praksis for abonnenter på digitale og fysiske medier. Kvittering for betaling fremsendes pr. e-mail. Indehaver af betalingskortet hæfter for andres uberettigede nrug af kortet jf. Lov om betalingstjenester og elektroniske penge.

Hvis dit betalingskort er udløbet, vil du ved første fejlbetaling få tilsendt en e-mail med et link, som du kan bruge til at indtaste nye kortoplysninger. Opdatering af kortoplysninger kan kun ske på denne  måde, da vi ikke lagrer din kortoplysninger.De lagres kun hos Quickpay. Det er kundes eget ansvar at melde adresseændring.

Betaling og opsigelse
Onlinebetaling: Prøveabonnementet ophører automatisk ved udløb. Du skal være over 18 år for at være abonnent. Hvis du er under 18, skal forældre eller værge samtykke.
For ændring af adresse, kodeord og andre oplysninger kan du benytte ”min side” på www.dhblad.dk

Betaling via faktura: På fakturabetaling er betalingsfristen 14 dage netto. Ved overskridelse udsendes påmindelse om betaling og der kan tillægges et administrationsgebyr. Ud over prøveabonnementer forlænges abonnementet automatisk. Manglende betaling betragtes ikke som opsigelse.

Abonnementer (ikke prøveabonnementer) kan opsiges til udløb af indeværende periode. Uanset opsigelse, er du som abonnent til enhver tid forpligtet til at betale for den periode, hvor du har haft abonnement.

Persondata
Personoplysninger behandles fortroligt og lagres under sikre forhold i overensstemmelse med gældende lovgivning. Du har ret til indsigt i dine personoplysninger.

Kundeservice
Ved manglende levering af den trykte avis, oprettelse eller opsigelse af abonnement, login mv. kan vores kundeservice kontaktes på tlf. 86 15 80 11 eller på mailadressen adm@dhblad.dk