Halvdelen af danskerne tilbereder fortsat middagen fra bunden

Selv om tendensen er, at forbrugerne køber mere tilberedt mad, er vores madkultur på flere måder uændret over de seneste år

Foto: Helle-Karin Helstrand

Selv om udespisning og take away er hot for tiden, tilbereder flere end halvdelen af danskerne (51 pct.) fortsat selv deres aftensmåltid helt fra bunden. Det viser Madindeks 2017, der er Madkulturens årlige undersøgelse af danskernes madvaner.

Resten af indholdet 
er kun for medlemmer.

Prøv 4 uger gratis

DEL
Forrige artikelDetailhandel kræver digitale løsninger
Næste artikelKunderne får lidt mere supermarked i ny Løvbjerg
Helle-Karin Helstrand
Er uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i 2000 og har stort set siden været tilknyttet Dansk Handelsblad. Har i perioder også arbejdet freelance på en lang række magasiner og fagblade. Skriver nyheder, reportager og redigerer avisens navnestof. Tager billeder og mindre videoer.