Hakket plantefars er populær

Danskerne har hurtigt taget en ny type plantefars til sig, oplyser Dansk Supermarked.

Siden årsskiftet har man kunnet købe det veganske produkt hakket plantefars i Dansk Supermarkeds kæder, og det er hurtigt blevet en populær vare. Foto: Dansk Supermarked

Dansk Supermarked lancerede ved årsskiftet hakket plantefars, som sælges i Netto, Føtex og Bilka. Det nye produkt falder i danskernes smag, og Dansk Supermarked oplyser, at efterspørgslen er stor efter det nye produkt.

– Vi er blevet mødt med overvældende interesse, som har overgået vores forventninger, siger indkøbschef i Dansk Supermarked, Christian Toft, i en pressemeddelelse.

Han oplyser, at interessen er så stor, at kølediskene mede plantefarsen i mange butikker var tomme få timer efter, at de blev fyldt op.

Plantefarsen, Naturli’ Hakket, produceres af Naturli’, hvor man også er overrasket over den store interesse.

– Det viser meget godt, at vi har knækket en vigtig kode ved at udvikle et produkt, som er 100 pct. plantebaseret og kan erstatte det hakkede oksekød. Vi ved, at rigtig mange ønsker flere kødfrie dage, men de vil hverken gå på kompromis med smagen eller undvære retter som lasagne eller hakkebøf, siger Henrik Lund, direktør i Naturli’ Foods.

 

DEL
Forrige artikelOrkla Foods sælger Pastella
Næste artikelForbrugere returnerer 1,2 mio. plastiklåg
Henrik Denman
Uddannet som journalist på Danmarks Journalisthøjskole i 1983. Har skrevet om dagligvarehandel og detailhandel generelt siden 1986, først som redaktør af fagbladet DetailBladet 1986-2007 og siden 2007 som journalist på Dansk Handelsblad. Skriver nyheder og reportager.