Geia Food opruster i Norge

Handelsvirksomheden gør sit andet opkøb i år. Denne gang er det den norske handelsvirksomhed, BM Food, der bliver en del af Geia Food

Geia Food opruster i Norge CEO Claus Ravnsbo
Foto. Geia Food

Med sit andet opkøb i 2019 opruster Geia Food – denne gang i Norge, hvor fødevareleverandøren har købt den norske handelsvirksomhed, BM Food AS.

Adm. direktør i Geia Food, Claus Ravnsbo, siger i en pressemeddelelse:

– Siden 2015 har udviklingen af Geia Food i Norge overgået vores forventninger, og vi har naturligvis løbende orienteret os om hvilke aktører, der kunne komplementere vores forretning. Med opkøbet af BM Food cementerer vi vores position på det norske marked og får tilgang af både kompetencer og spændende brands.

BM Food har siden etableringen i 1985 specialiseret sig i at importere og sælge fødevarer på det norske marked inden for produktkategorier som fersk kød, kolonial og kølevarer. Over de senere år har virksomhedens fokus rettet sig mere over mod detailhandelen, hvor selskabet i dag repræsenterer og sælger velkendte brands som Maldon salt, Beyond Meat, Petti tomatprodukter og Rummo pasta.

I maj 2019 købte Geia Food virksomheden Danton Trading, den førende danske importør af græske produkter.

Gennemførelsen af transaktionen er betinget af endelig godkendelse fra de norske konkurrencemyndigheder.

Geia Food er leverandør af fødevarekoncepter med fokus på kædernes egne varemærker, men virksomheden leverer også egne varemærker som eksempelvis Eventyr Is.

Geia Food beskæftiger i dag ca. 100 medarbejdere og har kontorer i Danmark, Sverige, Norge og Finland.