Som så mange andre kendisser deltog Babette Albrecht i “Vild med dans” i Tyskland, men dette og andre former for offentlig optræden er ikke velset i Albrecht-familien, der ejer Aldi.

Afdøde Cäcilie Albrecht, der af mange blev betragtet som familiens »grand dame«, og som ejede over 61 pct. af virksom hedens aktier, har ifølge Berlingske gjort det klart i sit testamente, at Babette Albrecht, der er enke til sønnen Berthold Albrecht, ikke længere må have indflydelse på afgørelser i virksomheden.

»Med dette dokument forsøger jeg at bevare vores families filosofi, som er at tjene og udvikle Aldi Nord, at tilsidesætte egne interesser og at føre en afholdende og moderat livsstil,« står det skrevet i testamentet.

Ifølge The Guardian ligger flere års stridig heder bag testamentet.

Aldi-kæden blev stiftet i 1946 af brødrene Theo og Karl Albrecht, men i 1960 blev den delt i Aldi Nord (under Theo Albrecht) og Aldi Syd (under Karl Albrecht), da brødrene ikke kunne blive enige om, hvorvidt butikkerne skulle sælge tobak.

Efter at Theo Albrecht havde været kidnappet af venstreekstremistgruppen Rote Armee Fraktion, besluttede familien, at ingen længere måtte blive fotograferet eller komme i offentlighedens søgelys. Den regel har Babette Albrecht overtrådt mere end en gang.

Originalartikel