Gæster valfarter til stormagasinets top

Mere end en million mennesker har på de seneste otte måneder besøgt Salling Rooftop for at opleve storbyen fra oven

På den mest besøgte dag har mere end 12.000 gæster besøgt Salling Rooftop. Foto: Jesper Elgaard

De fleste mennesker foretrækker at se et stormagasin indefra. Sådan er det også med det aarhusianske stormagasin Salling, men nu er det også blevet en populær attraktion at se storbyen fra oven fra det nye Salling Rooftop.

Med mere end en million gæster på bare otte måneder er det 2.000 kvm. store byrum blevet en af landets mest besøgte attraktioner.

– Det har i flere år været vores ambition, at Salling skal være et oplevelseshus, hvor shopping og gode oplevelser kombineres. Derfor har vi haft fokus på at aktivere Salling Rooftop med underholdning og events. Men at vi nu har formået at skabe en attraktion og et koncept, som en million mennesker har besøgt, overgår vores vildeste fantasi, siger Salling-direktør Marianne Bedsted i en pressemeddelelse.

Endnu en rooftop på mere end 1.400 kvm. er ved at blive opført på toppen af Sallings andet stormagasin i Aalborg. Det ventes at stå klart i sensommeren 2018.

 

 

DEL
Forrige artikelTyske discountere tager føringen i Europa
Næste artikelNemlig.com sælger nu også legetøj
Henrik Denman
Uddannet som journalist på Danmarks Journalisthøjskole i 1983. Har skrevet om dagligvarehandel og detailhandel generelt siden 1986, først som redaktør af fagbladet DetailBladet 1986-2007 og siden 2007 som journalist på Dansk Handelsblad. Skriver nyheder og reportager.