Friske fødevarer skal være lokale

Danskerne foretrækker mælk, kød og grøntsager, der er produceret i Danmark

Arkivfoto: Helle-Karin Helstrand

Over halvdelen af danskerne foretrækker, at friske fødevarer er produceret lokalt. Det viser en ny forbrugerundersøgelse fra analysevirksomheden Nielsen.

Undersøgelsen viser, at det især er de friske fødevarer, som danskerne tjekker oprindelsesland på. Det gælder f.eks. mælk, hvor 65...

Vil du have det hele med?

Prøv fuld adgang GRATIS i fire uger

Allerede abonnent?
DEL
Forrige artikelRema 1000 får pris for madspildsarbejde
Næste artikelMinister ønsker nu lavere slikafgifter
Jesper Veber Knudsen
Har i mere end 15 år siden uddannelsen på Danmarks Journalisthøjskole beskæftiget sig med erhvervsjournalistik om især detailhandel og fødevarer. Før Dansk Handelsblad har han bl.a. arbejdet på Foodwire.dk, Økologi & Erhverv og som medredaktør på Levnedsmiddelbladet. Er daglig leder af bladets redaktion og skriver især nyheder og analyser.