Frisk fisk skal trække flere kunder i Meny

Med et udvalg af friske fisk fra Strandby Fisk vil Meny være "danskernes foretrukne fiskehandler"

Meny har hidtil haft fokus på frisk fisk om onsdagen. Arkivfoto fra Meny i Støvring: Helle-Karin Helstrand

Frisk fisk skal fremover være et konkurrenceparameter for Meny.

Fra denne uge tilbyder kædens butikker derfor fisk fra fiskevirksomheden Strandby Fisk, som Dagrofa købte aktiemajoriteten i sidste år.

– Vi har allerede godt fat i fisken, men nu skal hver dag være fiskedag i Meny, og med Strandby Fisk ombord kan vi nu tilbyde vores kunder spændende variationer af førsteklasses, velsmagende fisk – alle ugens dage, siger kædedirektør i Meny, Kenneth Holmen Pedersen.

Opkøbet af Strandby Fisk er en del af Dagrofa-koncernens strategiske satsning på ferskvarer af bedste kvalitet, som også omfatter sidste års opkøb af det fynske slagteri Grambogård, skriver Dagrofa i en pressemeddelelse.

Tilsvarende indgik Coop i 2015 et partnerskab med Thorupstrand Kystfiskerlaug for at kunne levere friske fisk fra koncernens kæder.